Wie zijn wij

De vleermuisheld heeft passie voor verduurzamen. Dus ook voor de natuur en de dieren. Uw woning isoleren is goed voor het milieu. Wel op een natuurvriendelijke manier. Flora & fauna wordt soms te makkelijk vergeten. Wij helpen u om op een legale wijze uw huis te isoleren door de uw woning natuurvrij te maken. U gaat flink besparen en u redt dieren die in uw woning leven. Word ook een vleermuisheld, een win-win situatie!

Voorbeeld van twee vleermuishelden
Wat doet de vleermuisheld?

Wat wij doen

De wereld willen verbeteren. Dit is wat de vleermuisheld precies wil doen. Vleermuizen kunnen, ongezien, in uw spouwmuur of onder uw dakpannen wonen. Wanneer er geïsoleerd wordt, zonder te controleren of er dieren aanwezig zijn, overlijden de dieren.

De Vleermuisheld biedt hier een oplossing voor. Wij maken uw woning natuurvrij.

Wat is onze werkwijze? Er worden exclusion flaps geplaatst. Zo kunnen de dieren wel uit uw woning, maar niet meer terug naar binnen. Ook zorgen wij ervoor dat er een vervangende woonplaats komt door vleermuiskasten of vogelkasten op te hangen. Onze monteurs zijn goed getraind en gecertificeerd hiervoor. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart en op een legale wijze uw woning kunt isoleren.

Onze Partners